Sesongens så langt deiligste seier!!!

Skiold - Hokksund 2-1

1-0 : Roar assist Knudsen
2-0 : Knudsen, assist Mats Lie

I dagens match var det Hokksund som stod på motsatt banehalvdel. I oppgjøret i våres røyk vi på et stykt 6-1 tap og guttane i Gard var ekstremt motivert for få revansje!!

Vi blir enig om en kampplan hvor vi skal ligge kompakt defensivt og gi fra oss lite rom. Offensivt skal vi la ballen gjøre jobben, og spille på ferdighetene våre med gode bevegelser og godt innøvde kombinasjoner. Vi åpner bra og har full kontroll bakover. Offensivt viser vi gode initiativ og etter 20 minutter spiller vi fantastisk trekantspill inne i hokksund sin sekstenmeter. Pedersen spiller nydelig igjennom til Knudsen som rutinert slår 45 ut til Roar som har kommet på et tungt løp inn i 5 meter. 1-0 rett ut av læreboka!!
Vi fortsetter å kontrollere bakover og Holksund skaper ingen verdens ting! Etter en corner fanger Mads opp ballen i returrommet, fosser fremover og lever en boksåpner til Knudsen i bakrom. Knudsen bruker farten, løper fra motstander med ball og lobber lekkert inn 2-0 etter 20 min. Deilig!!
Vi har stort sett kontroll i banespillet resten av omgangen, men vi har litt utfordringer på dødball. Dette utnytter Hokksund og reduserer til 2-1 etter ca 30 min. 2-1 til pause.

Etter en god førsteomgang kommer utfordringene løpende. Først må Pedersen gi seg med en vond akilles, og Knudsen må hjem og legge dattera. Det merkes at vi blir eldre!

Dermed sitter vi igjen med 10- mann før 2. Omgang. Men det finnes det en reddende engel i gangene på Marienlyst. Skiold sin store ildsjel Oddy lurer i gangene med nyinnkjøpte fotballsko og ferske keeperhansker. Han tar et magadrag av en Teddy uten filter, får på seg keeperdrakten og stepper inn som keeper i 2.omgang. Vi er igjen 11 mann med coach på topp! Coach spiller på sine styrker, som i hovedsak er vekta, men dette er også en ulempe og etter ca 12 min sitter strekken i hamstring. Vi er kun 10 mann med over 30 minutter igjen. Nå viser vi ekte Skiold-moral med jernhard vilje og stålfast kropp!! Vi nekter fortsatt Hokksund de store sjansene og god jaging gir oss et par farligheter foran mål. Rett før coach ryker ut får Hillestad annullert 3-1 scoringen! En ok avgjørelse av dommer.
Med 10 mann mister vi selvsagt mer og mer initiativ, men vi parkerer bussen og viser strålende moral defensivt. Om det ikke var nok med kun 10 mann får Roar ei krampe som ikke løsner før neste fullmåne etter 30 min, og vi er redusert til 9 mann!!! Krise...
Hokksund tar over mer og mer, men vi rydder bra unna. Hokksund burde hatt straffe etter at Larsern mister hue i egen 16 med en innvolvering som ville gitt 4 poeng i OL-bryting! Vi er heldige.
De siste 10 er stort sett spill mot vårt mål, men guttane tar hver eneste duell, og jeg vil trekke frem Espen på midten som spiller strålende og vinner mange viktige dueller. På overtid kommer de største mulighetene for Hokksund, men vi holder unna og Oddy holder nullen i A-lags debuten. For en mann!

I dag er jeg jævla stolt over å være treneren til denne gjengen, årets deiligste seier, årets beste innsats og en ekstremt god start på helgen!